Lapset halusivat jauhelihatortillaa ruoaksi ja ainahan sitä jää lätty tai kaksi syömättä joten kypsä kalapala pois jääkaapista, tsatsiki-dippi ja hiukan vihreää mitä ruokailusta yli jäi on helppo kääräistä mukaan evääksi.
1) Silppua kasvikset (salaatti, kurkku, tomaatti, paprika, mitä sattuu kaapissa olemaan).
2) Levitä majoneesia ja dippiä letuille
3) Lisää valitsemasi kala ja kasvikset siististi letulle, mausta halutessasi sitruunasta puristetulla mehulla, rouhitulla pippurilla ja yrteillä.
4) Kääräise rullalle, kietaise rulla folioon ja valmistaudu sotkemaan rinnuksesi ruokatauon aikana.
Halutessasi voit kääräistä ainekset myös rieskan sisään jolloin makuelämys on vieläpä vehnätortillaa päräyttävämpi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti